به گزارش روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، سید مجید پور احمدی با اشاره به پایین بودن ارزش افزوده محصولات فرهنگی و هنری و از سوی دیگر هزینه بر بودن تولیدات فرهنگی و هنری برای جامعه متقاضی در مقابل میزان فروش بخش فرهنگ و هنر ، گفت: دولت با حمایت هایی نظیر تامین تسهیلات، بخش فرهنگ و هنر را تقویت خواهد کرد.
وی یکی از مهمترین برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم را توجه ویژه به حوزه اقتصاد و فرهنگ دانست و افزود: رویکرد جدیدی برای حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر در مجموعه وزارت ارشاد درحال شکل گیری است. با برنامه ریزی انجام گرفته به دنبال آن هستیم تا از طریق منابع ارزان قیمت همراه با حمایت های سازمان برنامه و بودجه در تخصیص اعتبار و همچنین از طریق صندوق کارآفرینی امید، اصحاب فرهنگ وهنر را مورد حمایت جدی خود قرار دهیم. هدف ما در صندوق اعتباری هنر این است که با بسترسازی و رفع موانع، مسیر فعالیت هنرمندان کشور را در توسعه صنایع فرهنگی و هنری هموار سازیم. با فراهم ساختن زمینه توانمند سازی هنرمندان کشور، نیاز به حمایت های مقطعی نیز کاسته می شود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با عنایت به تعامل ونشست مشترک وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و ورود این کمیسیون به حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر، این امید هست تا نگرش مجموعه مجلس شورای اسلامی برای حمایت از حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر یک نمود بیشتری به خود بگیرد.
پوراحمدی درعین حال اقدام کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی را قابل تقدیر دانست و گفت: مقرر شد کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تشکیل جلسات با بانک های عامل و سایر بخش ها وموسساتی که قادر به حمایت از بخش فرهنگ و هنر هستند در این مسیر حضور موثری داشته باشد.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ابراز امیدواری کرد: با حمایت همه جانبه اقتصادی و مالی از بخش فرهنگ و هنر، بزودی شاهد رشد وتوسعه به ویژه حوزه زیر ساخت های سینما و دیگر عرصه ها باشیم.