معتقدیم #سینمای_ ایران در شرایطی که ویروس کرونا تحمیل کرده، چارهای جز آنلاین شدن ندارد. این چرخش همزمان با نمایش در سالنهای #سینما به مسیر نمایش در فضای مجازی در قالب # وی_ او_ دی یک چرخش تمدنی است که پیش از این در کشورهای پیشرفته به طور موفق تجربه شده و حالا با زیرساختهای اینترنتی موجود، امکان تحقق آن در کشورمان وجود دارد. متولیان دولتی سینما، باید در این بزنگاه تاریخی، دورهی کرونایی را مغتنم دانسته و سینمای ایران را در این چالش جدید، از رکود به بالندگی و رونق اقتصادی برسانند. این یک توفیق اجباری است که پیش از این به دلیل نبود عزم جزم مسوولان، اعتماد به نفس دست اندرکاران و به خطر افتادن منافع گروهی اندک، امکان تحققش کم بود. اما حالا با به کار گرفتن قدرت تخریبی هرکولی به نام کرونا، میشود کاری کرد کارستان!
نمایش #فیلم_ سینمایی _خروج آخرین ساختهی # ابراهیم_ حاتمی_ کیا در «سینما آنلاین» بدون آن که هنوز رنگ سالنهای سینما را دیده باشد، ثابت کرد که کار «نشد» ندارد. فقط کافی است متولیان امور، فرصتی را فراهم کنند که کل ظرفیت «وی او دی» کشور به خدمت گرفته شود. و از طرف دیگر جلوگیری از دانلود غیر قانونی بطور بسیار جدی در دستور کار قرار گیرد، یا اگر امکان فنی آن فراهم نیست، از نظر اقتصادی ساز و کاری را تدارک ببینند که عملا استفاده از مال دزدی و قاچاق، برای سوءاستفاده کنندگان مقرون به صرفه نباشد. در این میان کم کاری سازمان صدا و سیما در تبلیغ «سینما آنلاین» غیر قابل اغماض است. واضح است که این سازمان نباید این نوع نمایش را رقیب خود بداند، بلکه باید چون گذشته با همراهی و مساعدت خود از طریق تبلیغات گسترده، به ایجاد فرهنگ فیلم دیدن قانونی ، مردم را در گذر به این دورهی جدید تمدنی، مشایعت کند.
در چنین حالتی، #شورای _عالی_ تهیه کنندگان _سینما اطمینان دارد تماشاگران سینمای ایران در حمایت از سینمای محبوب و نجیبشان پای کارند و این سینما را حتی در سختترین شرایط تنها نمیگذارند.
ما معتقدیم با #استحکام سینما_آنلاین، تولیدات سینمایی در دوران #پسا_ کرونا رونق خواهد گرفت و از این رونق، سالنهای سینما نیز به موازات صنعت «وی او دی» بهرهها خواهند برد و مگر نه این که به فرمودهی رهبر انقلاب سال ۱۳۹۹ باید سال «جهش تولید» باشد.
شورایعالی تهیه کنندگان سینمای ایران